۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۵:۴۱

پاطلا خبر داد:

ارائه تسهیلات قرض الحسنه توسط بانک مهر اقتصاد به بیش از 35 هزار نفر در قم

ارائه تسهیلات قرض الحسنه توسط بانک مهر اقتصاد به بیش از 35 هزار نفر در قم

قم - خبرگزاری مهر: رئیس بانک مهر اقتصاد در استان قم گفت: بانک مهر اقتصاد در قم در سال 92 بیش از 2هزار و 277 میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه به 35 هزار و 305 نفر ارائه داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا پاطلا در دیدار با آیت الله حسینی بوشهری که قبل از ظهر شنبه در مرکز مدیریت حوزه علمیه برگزار شد، اظهار داشت: بانک مهر اقتصاد با 18 شعبه در استان قم فعالیت می‌کند و در سال 92 بیش از 2هزار و 277 میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه به 35 هزار و 305 نفر ارائه داد که بیشتر آنها افراد نیازمند بودند.

وی بیان داشت: 2 هزار و 342 میلیارد ریال قبوض مبادله ای به بالغ بر 14 هزار و 730 نفر برای رفع مشکلات آن ها ارائه شد.

رئیس بانک مهر اقتصاد در استان قم عنوان کرد: هزار و 37 میلیارد ریال در بخش مشارکت و به تولیدکنندگان قرار گرفت و امید است در سال 93 این میزان حداقل 2 برابر شود.

وی تصریح کرد: حمایت از تولید کنندگان 13 عرصه در قالب تولیدات کشاورزی، دامپروری، تولید مرغ و تخم مرغ و عرصه ای که در قم پاسخگو بود را برعهده گرفتیم.

پاطلا تصریح کرد: در جهت اقتصاد مقاومتی 228 میلیارد ریال و 225 میلیارد ریال به تولیدکنندگان در سال 92 ارائه دادیم.

آموزش احکام فقهی بانکداری اسلامی به 21 هزار نفر ساعت

رئیس بانک مهر اقتصاد در استان قم ابراز کرد: طی هفت، هشت سال گذشته در بخش توسعه بانکداری اسلامی وارد شدیم و در این جهت به 21 هزار نفر ساعت آموزش احکام فقهی زیر نظر علما ارائه داده و امید است الگویی برای بانکداری اسلامی باشیم.

وی یادآور شد: 2 هزار و 650 نفر ساعت نیز در بخش بصیرت افزایی در قم کلاس هایی برگزار شد و 300 طلبه حوزه علمیه و آیات عظام در مرکز تحقیقات 2 روز در هفته دوره آموزش بانکداری اسلامی را گذراندند.

پاطلا تصریح کرد: برای فرهنگ سازی بانکداری اسلامی ایجاد غرفه های بانکداری اسلامی، برگزاری آموزش های فقهی به مدت سه روز در مدرسه فیضیه برای تایید و گرفتن ایراد توسط آیات عظام، کارهای تبلیغاتی به صورت زنده از صدا و سیما و چاپ کتب و جزوه انجام دادیم.

رئیس بانک مهر اقتصاد در استان قم ابراز کرد: متاسفانه مردم از سپرده قرض الحسنه استقبال نمی کنند و این موجب شده منابعی را تحت عنوان قرض الحسنه جذب کنیم تا بتوانیم وام قرض الحسنه بدهیم.

وی افزود: برای ایجاد سپرده قرض الحسنه به فرهنگ سازی عمومی نیاز داریم تا بتوان خدمات بیشتری را ارائه دهیم.

 

کد خبر 2288835

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha